ОСТАННІ НОВИНИ

Асоціація захисту прав споживачів комунальних послуг вимагає націоналізації «Львівобленерго»

|

Асоціація захисту прав споживачів комунальних послуг вимагає передати у власність держави контрольний пакет акцій „Львівобленерго” – про це під час прес-конференції повідомив голова Асоціації Михайло Сидоров.

Асоціація надіслала лист-звернення на ім’я Президента України Віктора Ющенка, голови Верховної Ради Володимира Литвина, та Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з проханням розібратися в проблемі, яка склалася навколо ВАТ „Львівобленерго”. Окремі листи надійдуть на адресу Петра Олійника, Михайла Сендака та Любомира Буняка.

Як зазначив Михайло Сидоров за 2004 рік лише у Львові „Львівобленерго” склало понад 20 000 актів про порушення. Він наголошує на тому, що при складанні актів робляться численні порушення, і сама форма акту на сьогодні є нелегітимною: „представники „Львівобленерго” не показують посвідчень, поводять себе у приміщеннях споживачів брутально, при оформленні актів технічний опис проводки пишеться так, як це вигідно енергетикам, комісії, які розглядають акти, теж діють з порушенням, працюють без представників Держстандарту та не в повному складі”, повідомляє „Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *