ОСТАННІ НОВИНИ

Судове засідання за позовом Козака до Буняка знову перенесене

|

Розгляд скарги голови ЛМГО «Скнилівська трагедія» Стефана Козака щодо рішення міського голови Львова Любомира Буняка про відхилення протесту прокурора Львова у справі збирання підписів для проведення референдуму про недовіру львівському меру перенесено на 17 травня.

Причиною цього перенесення стало те, що представник Львівської міської ради на сьогоднішнє слухання справи з’явився, не маючи офіційних повноважень представляти міськраду в суді, а представник прокуратури міста не прийшов до суду, оскільки потрапив на вулиці в «корок».

Суддя місцевого суду Галицького району Львова Марія Олексієнко вирішила відкласти слухання справи на 17 травня цього року. На попередньому ж судовому розгляді, 1 квітня, представник прокуратури Львова зазначила, що «у справі потрібно зробити перерву, оскільки Галицький райвідділ міліції наразі не вирішив, чи порушувати кримінальну справу за фактом незаконних дій (оплата громадянам за підписи щодо проведення референдуму), вчинених на зборах громади Львова 5 травня 2004 року, оскільки попереднє рішення райвідділу про непорушення кримінальної справи визнано передчасним. А порушення чи непорушення кримінальної справи безпосередньо стосується перевірки, яку здійснив Личаківський райвідділ на прохання прокуратури міста». Правда, до цього часу на розгляд суду жодних документів із Галицького райвідділу не надійшло, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *