ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано групу викрадачів автомобілів

|

Групу із кількох осіб, які викрадали автомобілі, а потім за винагороду повертали власникам, викрито у Львівській області, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

За даними ЦГЗ, злочинці погоріли на випадку, коли “розвели” 32-річного власника ВАЗ-2110. Чоловікорві запропонували відпочити у хорошій компанії разом з дівчатами за викликом. “Відпочивали” так, що на ранок чоловік прокинувся без тями у незнайомому помешканні і без автомобіля.

Учасники застілля розіграли перед чоловіком комедію, де у всьому звинуватили повій. Вони пообіцяли окраденому, що добре їх покарають, а машину повернуть за скромну винагороду – півтори тисячі доларів.

ЦГЗ не деталізує, як про цю оборудку дізналися працівники міліції, а всього лиш констатує, що під час передачі грошей трьох “добродіїв” затримали. Вони виявилися зовсім не простими шукачами пригод. Однин, за даними міліції, уже сім разів відбував покарання у місцях позбавлення волі, а ще один – син знаного у Львові кримінального “авторитета”. Міліція вважає, що саме він був організатором злочинної групи.

До речі, міліція встановила, що описаний вище випадок далеко не перший, а тому просить усіх, хто став жертвами автомобільних “доброзичлівців”, звертатися до органів внутрішніх справ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *