ОСТАННІ НОВИНИ

Праві сили Львівщини 9 травня не святкуватимуть

|

Праві сили Львівщини не планують проведення масових заходів у Львові з нагоди 60-річчя з Дня перемоги на Великій Вітчизняній Війні.Про це представники правих партій та організацій на Львівщині повідомили в коментарях.


Так, за словами голови ЛОО УНА-УНСО Остапа Козака, він не знає такого свята.”Я щось не знаю такого свята, відверто кажучи. Для мене це не свято, той день, що ви маєте на увазі”, ― сказав він.


Натомість, голова ЛОО УРП “Собор” Ростислав Новоженець вважає, що 9 травня не День перемоги, а день закінчення Другої Світової Війни.”По-перше – це не день перемоги, а закінчення Другої Світової Війни. Безпосередньо на ці дні, ми не плануємо проводити акції пов`язані з завершенням Другої Світової Війни”, ― повідомив Ростислав Новоженець.


Голова ж ЛОО НРУ Ярослав Кендзьор в цей день планує підвищувати благополуччя українського народу. “ЛОО НРУ буде працювати на підвищенні благополуччя своїх родин, а, відтак, і українського народу. Буде садити картоплю, буде робити різні інші роботи на городах, дачних ділянках і так далі”, ― розповів він.


Як повідомили представники львівських обласних організацій КУН, НСНУ та УНП, вони також не планують проводити акції по святкуванню Дня Перемоги.


9 травня, згідно з Кодексом законів про працю України, є Днем Перемоги (святковий день). “Контекст-медіа”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *