ОСТАННІ НОВИНИ

160-річчя "Львівської політехніки" розпочнеться КВК

|

Львівська політехніка святкує своє 160-ти річчя. Традиційно до святкування відбудеться фестиваль студентської творчості “Весна Політехніки”. Цьогоріч фестиваль приурочено до сто шістдесятої річниці від дня засуваня університету. Організатори ”Весни політехніки” очікують, що фестиваль відвідає понад 13 тисяч глядачів.

Цьогорічна “Весна Політехніка” за рахунком уже сорок шоста. Проте традиційно в її організації беруть участь лише студенти. Жодного професійного режисера чи актора в оргкомітеті немає. Відтак студентам самим доводиться виконувати усю роботу. А деякі з них настільки захоплюються творчістю, що згодом не можуть її полишити.

Фестиваль триває місяць. До його організації залучено близько тисячі студентів і десятки викладачів університету. Решта спудеїв щоденно стають глядачами фестивалю. Проте, за словами проректора з виховної роботи Львівської політехніки, Василя Козика, це не заважає навчанню. Фестиваль проходить із користю як для студентів, так і для адміністрації університету, – зпазначає Василь Козик.

Ще одна вже звична акція у рамках фестивалю – виступи найкмітливіших команд університету та конкурсу МІс Політехніки.

Організатори “Весни політехніки” очікують, що фестиваль відвідає понад 13 тисяч глядачів. Вже цієї п’ятниці організатори відкриють фестиваль змаганнями команд КВК, а завершать “Весну Політехніки” на початку червня спочатку заключний, а потім гала-концерти, повідомляє “Львівська хвиля”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *