ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурс кларнетистів та саксофоністів проходитиме у Львові

|

Міжнародний конкурс кларнетистів та саксофоністів “СЕЛЬМЕР – Париж в Україні” проходитиме 10-14 травня у Львові, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Як зазначив заступник начальника управління культури облдержадміністрації Юрій Корчинський, головна мета конкурсу – виявлення й підтримка юних талантів, ознайомлення з методикою гри на кларнеті та саксофоні у різних країнах Європи.
У цьогорічному конкурсі беруть участь учні та студенти музичних навчальних закладів України, Польщі, Росії, Німеччини та Вірменії.

На конкурсі проводитимуться майстер-класи провідними педагогами Франції, Бельгії, Росії, Вірменії та України.

Організатори конкурсу компанія “СЕЛЬМЕР – Париж” та управління культури Львівської облдержадміністрації. Співорганізаторами конкурсу є Львівська державна музична академія ім. М. Лисенка, Львівське державне музичне училище ім. С. Людкевича, Львівська обласна філармонія.

Конкурс проводиться з номінації кларнета та саксофона у двох вікових категоріях: кларнет – молодша (до 15 років) та старша (до 19 років) групи, саксофон – молодша (до 16 років) та старша (до 20 років) групи.
Для переможців конкурсу встановлено спеціальні премії.

Цьогорічний міжнародний конкурс кларнетистів та саксофоністів “СЕЛЬМЕР – Париж в Україні” – четвертий за порядком і вперше проводиться у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *