ОСТАННІ НОВИНИ

„Укртелеком” подарує ветеранам безкоштовне спілкування

|

До 9 травня ВАТ “Укртелеком” надає можливість ветеранам безкоштовного спілкування з бойовими друзями. Цьогоріч, враховуючи побажання та пропозиції ветеранів Великої Вітчизняної війни, ВАТ “Укртелеком” та ДП “Утел” спеціально до ювілею Перемоги збільшує вдвічі – до 20 хвилин тривалість безкоштовних розмов. Також з двох до п’яти збільшено кількість днів, протягом яких можна використати 20 безоплатних хвилин – повідомляє прес-служба Львівської філії ВАТ „Укртелеком”.

Відтак, з 7 по 11 травня 2005 року з 00-00 до 24-00 учасники Великої Вітчизняної війни та особи, прирівняні до них, мають можливість безоплатно скористатися послугами міжміського (Україна) та міжнародного (до країн СНД ) телефонного зв’язку, а також зателефонувати на номери абонентів операторів рухомого (мобільного) зв’язку ЗАТ “УМЗ” ( за кодом 050, 066), ТОВ “Голден Телеком” (за кодом 039), ЗАТ “Українські радіосистеми”( за кодом 068 ).

Безкоштовні розмови надаватимуться з квартирних телефонів за місцем реєстрації, а також із поштових відділень та переговорних пунктів при особистому зверненні споживача й пред’явленні ним відповідного посвідчення та наданні копії довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.

Розмови на мережі операторів рухомого (мобільного) зв’язку ЗАТ “Київстар Дж.Ес.Ем.” (за кодами 067, 097) та ТОВ “Астеліт” (за кодом 063) надаються за діючими Граничними тарифами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *