ОСТАННІ НОВИНИ

На свята в ДТП загинуло шестеро осіб

|

Шестеро осіб загинули на дорогах області за час Великодніх свят, повідомляє прес-центр головного управління МНС у Львівській області. Найбільша аварія трапилася у селищі Вузлове Радехівського району – там другого травня невідомий чоловік на „Ауді-6” збив трьох жінок, які від отриманих травм померли на місці пригоди. Особу водія встановлюють.

Натомість першого травня на трасі Львів-Червоноград зіткнулися автомобіль „Москвич-2141” та „Мерседес-бенц”, унаслідок чого загинув 46-річний чоловік, а ще три особи отримали травми різної важкості і були доправлені до Жовківської районної лікарні. Того ж таки дня у Яворівському районі не впорався з керуванням 20-річний водій ще одного „Москвича-2141”. Автомобіль з’їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок цього загинув водій, а два його пасажири доправлені до Новояворівської лікарні.

Ще одне ДТП трапилося у Винниках, де водій „Фольксваген-гольф” наїхав на 14-річного учня однієї із шкіл Винник, який помер на місці пригоди.

А вчора зранку у Стрийському районі перекинувся ще один „Москвич”. Водій цього автомобіля не впорвася з керуванням і врізався в дерево. Унаслідок аварії було травмовано п’ятеро осіб. Усіх їх госпіталізовано до Стрийської районної лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *