ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи святкуватимуть День перемоги

|

Львівський обласний комітет Комуністичної партії України проведе масові заходи у Львові до День перемоги у Великій Вітчизняній Війні, 9 травня.Про це оголосив перший секретар Львівському обкому КПУ Олександр Калинюк на мітингу до Дня міжнародної солідарності трудящих, 1 травня. Заходи комуністів розпочнуться 9 травня о 10.00 біля Монументу слави (вул. Стрийська), продовжаться на Солдатському меморіалі (вул. Мечникова) та Пагорбі слави.


“Напередодні цього свята нам дуже сумно, нам дуже прикро, що нинішня влада, не зважаючи на обіцянки, які дав Президент України Ющенко, хоче все-таки затонувати це свято, провести це свято разом з колаборантами, які прийшли в обозі німецької армії на наші землі, колишніми вояками батальйонів “Роланд” та Нахтігаль” та інших формувань, а також хоче урівняти цих колаборантів із ветеранами Великої Вітчизняної Війни”, – наголосив Олександр Калинюк.
“Ми вважаємо це недопустимим так як і те, щоб не проводити святковий парад у Києві та всіх заходів із нагоди цієї дати”, – додав він. Повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *