ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівському м`ясокомбінаті очікують на зміну ліквідатора підприємства

|

Ліквідатор „Львівського м’ясокомбінату” Олег Ящишин подав заяву на звільнення, — повідомили „Гал-info” акціонери „Львівського м’ясокомбінату”.
Рішенням Господарського суду у Львівській області від 20 квітня було відтерміновано на місяць розгляд заяви на звільнення. Однак, на даний час акціонери Львівського м’ясокомбінату занепокоєні тим, що після усунення Олега Ящишина, ліквідатором стане людина з його ж середовища.

Акціонери Львівського м’ясокомбінату, які загалом володіють 48% акцій підприємства вимагають визнання їх кредиторами підприємтва. Однак, за словами акціонерів, Львівський господарський суд затягує процедуру визнання акціонерів Львівського м’ясокомбінату кредиторами. Загалом, близько 400 акціонерів подали позовні заяви про визнання їх кредиторами Львівського м’ясокомбінату, однак лише 100 судових заяв на даний час задоволено

Нагадаємо, 2000 р. на Львівському м’ясокомбінаті було укладено реєстр кредиторів, до якого увійшли ПП „Галексім”(м. Львів), ТзОВ „ІКТ”(м. Київ), ТзОВ „Енергосистем”(м. Київ), Податкова інспекція Личаківського району, Пенсійний фонд, однак до реєстру не було занесено інших акціонерів.
За словами акціонерів, у процесі ліквідації було втрачено близько 40 об”єктів (51 тис. кв.м.) Львівськогого м’ясокомбінату. Акціонери Львівського м’ясокомбінату звинувачують голову Правління НАК „Нафтогаз України” Олексія Івченка та його родичів у купівлі акцій Львівського м’ясокомбінату. Сам Олексій Івченко, перебуваючи у Львові, заявив, що він особисто не причетний до власності на Львівському м’ясокомбінаті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *