ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада виділила 621 тисячу на охорону природи

|

План пріоритетного фінансування природоохоронних заходів на цей рік затвердила сьогодні Львівська міська рада. Серед планованих заходів – благоустрій Левандівського озера та карстових озер в районі Наукової-Стрийської, виготовлення та реставрація розташованих у місті смітників та догляд за безпритульними домашніми тваринами.

Багато заходів пов’язано з навчально-освітніми програмами: організація дитячого екологічного табору “Чисті джерела – чисте море”, осітньо-агітаційні акції “За охорону природніх ресурсів та тваринного світу”, зоологічна виставка “Дитячий зоопарк”

Інформаційна частина плану передбачає друк еколого-екнциклопедичного довідника “Львів ХХІ століття: природа, люди, господарство, культура, екологія”, поповнення екологічної відеотеки та проведення міського конкурсу “Еко-КВК”.

Найбільша кількість коштів передбачена на обстеження грунтів на території поблизу Грибовицького сміттєзвалища (250 тисяч гривень). А загалом планом передбачено фінансування природоохоронних заходів у розмірі 621 тисячі гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *