ОСТАННІ НОВИНИ

„Уенпівці” обіцяють забезпечити потребуючих пасхальними подарунками

|

Залізнична та Шевченківська районні організації Української Народної Партії у співпраці з Червоним Хрестом сьогодні проводять благодійну акцію. Малозабезпечені львів’яни отримауюбть від „уенпівців” пасхальні подарунки – повідомила прес-служба ЛОО УНП.

Святкові продуктові набори, до яких входить паска та крашанки, передаватимуть сьогодні о 17 годині в актовому залі Залізничної районної організації. Партійці Шевченківської районної організації УНП сьогодні також відвідають оселі одиноких львів’ян, пенсіонерів та репресованих і особисто передадуть святкові набори.

«Сьогодні на обліку Товариства Червоного Хреста у Залізничному районі перебуває понад 700 осіб. На жаль, ми не зможемо забезпечити продуктами всіх потребуючих, але ми допоможемо саме тим людям, котрим найбільше потрібна доброчинна увага», – зауважив голова Залізничної районної організації УНП Володимир Саврук/

Голова Шевченківської районної організації УНП Володимир Гірняк заявив: «Для нас важливо кожному особисто вручити Великодній кошичок. Адже майже усі члени нашої організації долучилися до підготовки святкових наборів. Зокрема наші партійні господині самостійно випекли понад 150 пасок, намалювали 450 великодніх яєчок. Ці подарунки справді зроблені з любов’ю і від щирого серця, ми впевнені, що люди це відчують”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *