ОСТАННІ НОВИНИ

У Скнилівській справі оголошено перерву до 16 травня

|

У судовому засіданні справи Скнилівської трагедії оголошено перерву до 16 травня, найімовірніше вона пов’язана з Великодніми святами – повідомив голова ЛМГО „Скнилівська трагедія” Стефан Козак.

Учорашнє судове засідання довелось достроково перервати о 12 годині 50 хвилин у зв’язку з тим, що у будинку суду з невідомих причин зникло електропостачання. Стефан Козак зазначив, що якраз у цей момент відбувався перегляд відеоматеріалів з місця події, і з трьох годин відеозйомок вдалось переглянути лише одну годину.

На цей час майже завершено допит потерпілих – всього допитано майже 500 чоловік, залишилось допитати 21 особу. Водночас Стефан Козак наголосив на тому, що потерпілі повинні приходити за судовими повістками в суд, головуючий на суді Загоруйко повідомив йому, що у разі неявки потерпілих без поважної причини, їх заяви про відшкодування матеріальних збитків залишаться без розгляду. Крім того ЛМГО „Скнилівська трагедія” розіслала усім потерпілим взірець заяви про відшкодування матеріальних втрат, яку вони повинні заповнити, передає „Гал-info”.

27 липня 2002 року під час авіаційного свята на летовищі Скнилів у Львові зазнав катастрофи навчальний винищувач СУ-27-УБ, внаслідок чого загинуло 77 осіб, а кілька сотень зазнали травми різного ступеня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *