ОСТАННІ НОВИНИ

“Нафтогаз України” вкладе в об’єкти газопостачання та соціальної сфери області 39 мільйонів гривень

|

Сьогодні у Львові відбулося спільне засідання правління НАК “Нафтогаз України” та колегії ЛОДА щодо перспектив розвитку нафтової промисловості Львівщини. За підсумками колегії узгоджено перелік та обсяги участі підприємств компанії у розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів області на загальну суму 39,1 мільйона гривень.

Відповідно до угоди, НАК “Нафтогаз України” зобов’язалася інвестувати протягом 2005 року 14,2 мільйони гривень в будівництво та реконструкцію об’єктів соціальної сфери Львівщини. Зокрема, буде профінансовано розбудову обласного онкологічного центру (6,7 млн. грн), капітальний ремонт пам’яток архітектури м. Белз (1,5 млн. грн), реставрацію собору Святого Юра (700 тис. грн.), реконструкція обласного кардіоцентру (800 тис. грн.), систему опалення Львівського оперного театру (200 тис. грн) та інші об’єкти.

Окрім цього НАК “Нафтогаз України” та його структурні підрозділи виділять ще 24 мільйони 920 тисяч гривень на реконструкцію та будівництво об’єктів газопостачання Львівщини. Найбільше капіталовкладень за цією статтею буде спрямовано на реконструкцію газопроводу “Опари-Дрогобич”, газорозподільної станції “Липники” та на спорудження газопроводу “Турка-Ільник”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *