ОСТАННІ НОВИНИ

Підписано протокол до «Меморандуму про співпрацю в питаннях залучення іноземних інвестицій в економіку Львівської області»

|

Сьогодні під час нагородження переможців конкурсу «Інвестор року – 2004», що відбулося у Львові, підписано Виконавчий протокол до «Меморандуму про співпрацю в питаннях залучення іноземних інвестицій в економіку Львівської області» між Львівською ОДА, митними, податковими органами та Європейською бізнес асоціацією.


«Основною метою цього програмного документу буде створення сприятливих умов для діяльності іноземних інвесторів та розв’язання проблем, що стримують процес інвестування», – заявив під час підписання протоколу голова Львівської ОДА Петро Олійник.

Він наголосив, що обласна адміністрація запропонувала повернути пільги підприємствам з іноземними інвестиціями в частині звільнення від сплати ПДВ при ввезенні основних засобів у статутний фонд товариства, скасувати вимогу щодо використання авальованих векселів при операціях х давальницькою сировиною та повернутися до процедури видачі простого неавальованого векселя.

За словами П.Олійника, Львівська ОДА спільно з експертами Проекту розвитку Львівщини, місцевими органами влади, громадськими організаціями, науковими та освітніми установами готує програмний документ області, який враховуватиме всі фактори сучасного економічного розвитку, – Програма сприяння залученню інвестицій «Назустріч інвесторам». Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *