ОСТАННІ НОВИНИ

До львівських студентів-медиків приєдналися студенти Київського медуніверситету

|

«Сьогодні вранці до Києва для підтримки учасників акції протесту студентів-медиків, які розкинули наметове містечко біля Міністерства охорони здоров’я України, прибули ще 40 студентів ЛНМУ ім. Д.Галицького. Крім того, студенти Київського медичного університету висловили солідарність з вимогами своїх колег-львів’ян – у навчальному закладі створено страйкком, представники якого встановили свій намет біля МОЗ», – повідомив заступник голови ГО «Батьківський комітет» ЛНМУ ім. Д.Галицького Олександр Зімба.


Також О.Зімба поінформував, що на сьогоднішній день продовжують голодування 11 студентів-учасників акції, з них семеро львів’ян і четверо студентів Полтавського медичного університету. «На цей час біля приміщення Кабінету Міністрів України перебувають представники від пікетуючих студентів, які очікують на зустріч з Президентом України Віктором Ющенком. До них вийшов начальник управління кадрів Кабміну, який пообіцяв передати вимоги студентів-медиків особисто прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко», – зазначив О.Зімба.

Також заступник голови «Батьківського комітету» ЛНМУ ім. Д.Галицького повідомив, що студенти рішуче налаштовані домогтися відставки Міністра охорони здоров’я України Миколи Поліщука і проводитимуть акції до задоволення своїх вимог.

«Можливо, перерва у пікетуванні буде зроблена лише на час Великодня, після чого намети студентів знову постануть перед приміщенням МОЗ і стоятимуть доти, доки пан Поліщук не залишить своєї посади», – акцентував О.Зімба. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *