200 осіб біля Кабміну вимагають відставки Білозір

|

200 протестантів біля Кабінету Міністрів вимагають відставки міністра культури і туризму Оксани Білозір, повідомляють «Українські Новини». Серед них близько 140 представників Соціал-демократичної партії (об’єднаної), близько 30 представників партії «Держава», а також близько 30 представників Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки, а також шанувальників цього театру.


Протестанти викрикують: «Ганьба Білозір», «Білозір у відставку», «Геть міністра-культуриста», «Геть куму з культури». У руках вони тримають плакати з гаслами: «Руки геть від україно-російського театру», «Резникович і театр – Білозір у відставку», «Геть міністра культури і тероризму», «Резникович – гордість української культури».

Нагадаємо, раніше колектив Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки просив Президента Віктора Ющенка звільнити міністра культури і туризму Оксану Білозір. Печерський районний суд Києва задовольнив позов Резниковича і заборонив Мінкультури і туризму звільняти його з посади. Резниковича було звільнено наказом Мінкультури, у якому звільнення обґрунтовувалось порушенням директором трудової дисципліни і перевищенням повноважень при укладенні договорів оренди театрального гуртожитку. Раніше театр звернувся з проханням до Ющенка припинити його перевірки, проведені Генеральною прокуратурою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *