ОСТАННІ НОВИНИ

Гурт „Мері” лідирує у проекті „Український формат”

|

Гурт „Мері” лідирує у проекті „Український формат” спрямованому на підтримку українських виконавців, який стартував у квітні цього року, про це повідомили організатори проекту під час сьогоднішньої прес-конференції.

На останньому місці Залізко, який набрав всього 1,6 відсотка голосів, між ними ще п’ятеро виконавців: Ліля Ваврин, Олена Корнєєва, Андрій Бакун, а також Андріана та Захар. Організатори запевняють, що оприлюднені сьогодні результати можуть мінятися ще неодноразово. Відтак, теоретично переможцем може стати кожен. Проголосувати за свого улюбленого виконавця слухачі можуть, відіславши СМС за номером 10 667, вартість якого 2 гривні.

Нагадаємо, що володар першої премії матиме змогу випустити власний компакт-диск, другої – записати пісню у професійній студії, а третьої – надрукувати поліграфічну продукцію та футболки.

Як зазначив продюсер проекту «Український формат» Євген Фешак, гроші на премії організатори планують отримати коштом поступлень на рахунок СМС-серверу. «Якщо нам не вдасться зібрати потрібну суму таким чином, все одно можу пообіцяти, що умов проекту буде дотримано», — зазначив він.

Імена переможців стануть відомі 7 травня під час гала-концерту, спеціальним гостем якого буде гурт «Таліта Кум». СМС можна буде надсилати аж до його завершення.

Опісля стартує другий раунд «Українського формату». Уже відомо, що участь у ньому візьмуть Захар, Андрій Князь та Ірина, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *