ОСТАННІ НОВИНИ

Управління майбутнім ВАТ „Карпати” буде максимально прозорим

|

Презентація ініціативної групи, яка приступає до організації та створення управлінської системи майбутнього ВАТ „Карпати”, відбулася сьогодні у гранд-клубі „Софія”.

Директор ТзоВ „Карпати Спорт Маркетинг” Ігор Дедишин представив Іггора Олексіва та Андріяна Фітя, консультантів громадської організації „Експерт-група”, які працюють над створення ефективної управлінської моделі ВАТ „Карпати”. Консультанти показали діафільм та розповіли про своє бачення цієї моделі.

Найбільш грунтовною видалася ідея розподілу повноважень на етапах аналіз-планування-виконання-контроль у пропонованій експертами схемі. Нинішня структура управління футбольним клубом „Карпати” є авторитарною, вважають консультанти „Експерт-групи”, оскільки всі елементи управління сконцентровані в руках однієї людини.

Доповідачі також постійно наголошували на прозорості створення та функціонування майбутнього акціонерного товариства, що очевидно мало б спонукати представників міської та обласної влади, які теж мали б стати акціонерами ВАТ „Карпати”, до швидшого прийняття відповідних рішень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *