ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник отримує зарплатню депутата, бо вона вища?

|

Від часу призначення на посаду голови ЛОДА Петро Олійник все ще отримує депутатську платню. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції. “За весь цей час я ні копійки не отримав у Львівській обласній адміністрації, навіть на відрядження” – сказав він.

Водночас, на запитання, де більша платня, Петро Олійник відповів, що у Верховній Раді. Але як тільки він складе свій мандат, то вже отримуватиме заробітну платню голови ОДА. Що стосується термінів здачі мандата, то П.Олійник зазначив, що він «визначиться упродовж двох тижнів». За його словами, закони треба виконвати і отака ситуація склался тому, що ніхто під час виборчих перегонів не думав, що вони заятгнуться аж до кінця року, а відтак багато округів можуть залишитися без своїх обранців. «Ми зараз робимо останню відчайдушну спробу змінити закон» – сказав Петро Олійник.

Водночас голова і народний депутат не зміг відповісти, чи голосує хтось за нього у парламенті, адже він переважну більшість часу проводить у Львові. Він заперечив припущення про те, що віддав комусь свою картку для голосування, але так і не зміг нічого сказати на те, що йому представили витяг із парламентських голосувань, які свідчать про те, що депутат Олійник активно голосує у парламенті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *