ОСТАННІ НОВИНИ

Шкіль закликав благодійників подарувати Львову трамвай

|

„Я хочу звернутися до всіх небайдужих до нашого міста – подаруйте Львову трамвай!!. Такою несподівано пропозицією завершив свій виступ на круглому столі «Пріоритети та ефективність видатків з бюджету розвитку міста Львова та субвенції з Державного бюджету України на збереження історичної забудови міста та об’єктів історико-культурної спадщини у 2005 році» народний депутат України Андрій Шкіль.

Шкіль вважає, що подібний подарунок став би дієвою допомогою древньому місту, а благочинці могли б принаймні двадцять років насолоджуватися виглядом подарованого трамваю, при цьому прикрасивши його власним іменем.

Народний депутат запропонував також створити благодійний фонд під умовною назвою „Фонд збереження Львова”, до якого усі бажаючи могли б спрямовувати благочинні внески.

При цьому Андрій Салюк, президент уже існуючого Благодійного фонду «Збереження історично-архітектурної спадщини Львова» повідомив народного депутата, що його фонд за три роки існування не отримав від міського керівництва найпростішого внеску – приміщення під офіс фонду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *