ОСТАННІ НОВИНИ

Соціалісти святкуватимуть День перемоги окремо від комуністів

|

60-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні львівські комуністи і соціалісти відзначатимуть не за традиційною схемою, яка сформувалася упродовж кількох останніх років (почергові спільні мітинги біля Монументу Слави, «Марсового поля» та Пагорба Слави), а окремо.

Як повідомив кореспонденту Західної інформаційної корпорації перший секретар Львівського обкому СПУ Євген Таліпов, попередньо соціалісти подали заявки на проведення своїх урочистих заходів з 10.00 до 13.00 на вулицях Стрийській, Мечникова та Пасічній. З’ясувавши, що у цей же час у цих же місцях збираються проводити акції і львівські комуністи, вони внесли зміни та вирішили провести свій святковий мітинг і покладання квітів о 9.00 біля Пагорба Слави на вул. Пасічній, об 11.00 – біля Монументу Слави на вул. Стрийській. «На «Марсовому полі» ми не будемо проводити мітинг, там наші активісти покладуть квіти до могил полеглих воїнів. Ми не хочемо, щоб наші заходи проходили спільно з комуністами», – зазначив Євген Таліпов.

Натомість, у коментарі Західній інформаційній корпорації 1-й секретар Львівського обкому КПУ Олександр Калинюк не був таким категоричним: «ми подали заявку на проведення урочистих заходів, які розпочнуться о 10.00 біля Монументу Слави (вулиця Стрийська) святковим мітингом. Об 11.00 – покладання квітів і мітинг на «Марсовому полі» (вулиця Мечникова), о 12.00 – покладання квітів і мітинг біля Пагорба Слави (вулиця Пасічна). Ми знаємо, що в цей же час будуть проводити заходи представники Соціалістичної партії України, однак не маємо нічого проти, якщо вони приєднаються до наших акцій».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *