ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра дві тисячі квитків на фінальні концерти “Євробачення” надійдуть у продаж

|

Завтра дві тисячі квитків на фінальні концерти “Євробачення” надійдуть у продаж, повідомив сьогодні під час прес-конференції у Львові президент НТКУ Тарас Стецьків. За його словами, квитки на півфінальні та фінальний концерти надійдуть для продажу у кілька кас у Києві. “Ідею з продажем у регіонах ми реалізвати не змогли, тому доведеться якось купувати їх через Київ” – сказав Тарас Стецьків.

Водночас, він розповів, що 2400 квитків було продано через інтернет і найбліьше їх купили українці та британці – по 890 та 840 квитків відповідно.

За словами Тараса Стецьківа, півтори тисячі квитків зарезервовані для офіційних делегацій, а ще 500 – для фанів певних виконавців, бо так вимагає Євробачення. Приблизно 600 квитків продадуть фірмам-спонсорам. Водночас, не буде жодних привілеїв для народних депутатів та чиновників, окрім керівництва держави, для якого зарезервовано VIP-ложу. “Я одразу ж попередив своїх колег депутатів, що нікому по два квиточки дарувати не збирається – хай купують. “Народні депутати не бідні люди, можуть собі купити” – сказав Тарас Стецьків.

Водночас президент НТКУ зазначив, що також можна придбати квитки на репетиції згаданих концертів. Які коштують суттєво дешевше – від 10 до 100 євро, тоді як квитки на самі концерти 100-200 євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *