ОСТАННІ НОВИНИ

Генадій Москаль пообіцяв до кінця року назвати точну цифру вкрадених державних коштів

|

Служби, які мали наповнювати державний бюджет, його і спорожнили, заявив під час прес-конференції у Львові заступник міністра внутрішніх справ України Геннадій Москаль. Сьогодні органами внутрішніх справ розкривається незаконне відшкодування ПДВ не на тисячі, не на сотні тисяч, а на десятки й сотні мільйонів гривень. “Збитки, які ми отримали з лютого 2005 року і до сьогодні в декілька мільярдів. Тільки “Укрзалізниця” розкрала більше ніж на один мільярд гривень.

В грудні 2005 року ми зможемо точно сказати, що було вкрадено за ці роки, я думаю це будуть десяткм мільярдів гривень”, — заявив Москаль. Крім цього Москаль заявив, 469 мільйонів гривень було перераховано на благодійний фонд “Артек”, з яких до “Артеку” не дійшло ні копійки. 119 мільйонів гривень Львівська залізниця виділила на “благочинність”, а фактично ці кошти були витрачені на передвиборчу кампанію.

Геннадій Москаль зазначив, що Львів разом з Одесою та Донецьком взяті під пильний контроль МВС, у зв’язку з підвищеною криміногенною ситуацією в даних містах, „тому першочерговим завданням Богдана Шкаради є боротьба з організованою злочинністю в регіоні і мої слова, що у разі не виконання завдань міліцією буде змінено її керівництво залишаються в силі”.

Щодо екс-начальника Львівської міліції Сала, то проти нього відкрита справа, йому інкримінуватиметься стаття про зловживання владою і розкрадання державного майна. По справі Козака триває слідство, органи МВС знаходять все нові і нові факти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *