ОСТАННІ НОВИНИ

“Нема такої країни, де наші українці не сиділи би в тюрмі” -- Москаль

|

Протокол про зміцнення зв’язків та партнерства у сфері боротьби зі злочинністю підписали сьогодні заступник міністра внутрішніх справ України Геннадій Москаль та головний комендант поліції МВС і Адміністрації Республіки Польща Лєшек Шредер.

Відповідно до протоколу, посилиться партнерство цих структур у сфері боротьби зі злочинами пов’язаних із зовнішньо-економічною діяльністю, у сфері інтелектуальної власності, з відмивання грошей, незаконним обігом наркотичних засобів, нелегальною міграціїю та торгівлею людьми.

Пан Шредер повідомив, що у 2004 році 1 тисяча 400 громадян України мали статус підозрюваних та обвинувачуваних у Польщі, за звинуваченнями як у кримінальних злочинах, так і в економічних, хоча порівняно із загальим рівнем злочинності, який у минулому році становив близько півмільйона осіб. Україна ніколи не буде захищати своїх громадян, якщо вони будуть скоювати злочини на території держави, де вони перебувають. Нема такої країни, де наші українці не сиділи би в тюрмі за вбивства, за крадіжки, за грабунки, за сутинерство, за шахрайства. Це ганьбить Україну”, — заявив Москаль.
Також Лєшек Шредер повідомив, що у Польщі були знайдені сканокопії документів, які були викрадені з Львівського держархіву, проте оригінали документів не знайдені. По даній справі ведеться слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *