ОСТАННІ НОВИНИ

Тарас Галич стверджує, що працівники „Львівобленерго” провели несанкціонований обшук в його помешканні

|

Мешканець Львова Тарас Галич, який судиться із ВАТ „Львівобленерго”, стверджує, що представники ВАТ „Львівобленерго” учора о 20 годині 30 хвилин провели обшук в його помешканні, що у селі Лисиничі Львівської області, без санкції прокурора.

Представники компанії, за його словами, зіслались лише на наказ „Львівобленерго” №0050421 від 21 квітня та зробили перепис майна, яке має відношення до електроенергії, склали відповідний акт, але відмовились надати його копію. І вже о 22 годині енергетики покинули приміщення.

Нагадаємо, Т.Галич подав до суду на ВАТ „Львівобленерго” за порушення трьох статей Конституції України (30, 42, 55), які передбачають захист прав споживачів. За його словами, енергопостачальна компанія без будь-якого попередження відключила світло у його будинку. Завдану шкоду Галич оцінив в 1 мільйон гривень.

15 квітня ВАТ „Львівобленерго” під час засідання місцевого суду Сихівського району Львова подало зустрічний позов до мешканця Львова Тараса Галича про відшкодування збитків, завданих енергопостачальній компанії, повідомляє “Контекст-медіа”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *