ОСТАННІ НОВИНИ

Управління економікою області зосередиться на конкретних проектах - Валерій П`ятак

|

До Великодня Львівська ОДА проведе круглий стіл, на якому економічні та інтелектуальні кола Львівщини обговорять найважливіші проблеми, які наступними роками будуть вирішуватися на Львівщині — повідомив „Гал-info” заступник голови Львівської ОДА з питань економіки Валерій П’ятак.

Він розповів, що управління економікою в області переходить на іншу схему — “із загального керівництва економічними процесами в області перейдемо на проектний менеджмент”. Таким чином, за його словами, суть круглого столу полягає у виділенні 10-20 проектів, які ляжуть в основу розвитку Львівщини на наступні кілька років. “Кожним із проектів займатиметься окрема менеджерська група, яка і буде відповідальною за його розвиток”.

За його словами розбудова кордону для Львівщини є стратегічним пріоритетом, тому у рамках цієї програми, зокрема, буде запропоновано розбудову Рава-Руської митниці.

Валерій П’ятак сказав, що на даний час лише готуватимуть інвестпроекти спеціальна робоча група, куди будуть входити представники ОДА і інших супровідних структур.

„Ми відпрацюємо програму, подамо її у Кабінет Міністрів України для затвердження і працюватимемо по ній”, — сказав він.

За його словами, після цього проведення інвестиційних проектів контролюватиме спеціальна команда, а на лідерів команд буде оголошено спеціальний конкурс. „Ми не знаємо тих людей, які сьогодні ще носять потенціал у собі і ми оголосимо конкурс у мас-медіа, щоб нам подали ідеї та проекти, які вважають необхідним реалізувати на Львівщині”, — сказав чиновник.

Він також наголосив, що виконавцями будуть конкретні люди: „Іванов Петров або Сидоров буде реалізатором конкретного проекту і відповідатиме за нього”, — підсумував він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *