ОСТАННІ НОВИНИ

Кінець квітня на Львівщині буде спортивним

|

Як повідомили в управлінні з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, на кінець квітня у Львівської області запланована низка спортивно-масових заходів. Чемпіонат та першість України з велоспорту на треку розпочався ще 19 квітня.

А 21-23 квітня о 15 годині розпочнуться ІV літні юнацькі обласні спортивні ігри з волейболу (Спортзал ЛДІФК), 21-24 квітня поч. 1600 – ІV літні юнацькі обласні спортивні ігри з баскетболу (Зал Обл.ДЮСШ).

На 22 квітня запланований Чемпіонат України з футболу (І ліга) “Карпати”(Львів) – “Нива”(Вінниця) на стадіоні „Україна”, на 22-23 квітня – Чемпіонат України з гандболу (вища ліга) “Галичанка”(Львів) – “Дніпрянка” (Дніпропетровськ).

22-24 квітня спортсмени змагатимуться за Кубок області з регбі (Ст.”Сільмаш”). 22-27 квітня відкриються ІV літні юнацькі спортивні ігри України з стрільби кульової, 23 квітня – у Новояворівську відкриється Обласний етап змагань за програмою Всеукраїнських змагань спортивних сімей „Мама, тато і я – спортивна сім`я”, 23 квітня – Чемпіонат України з міні-футболу (вища ліга) “Енергія”(Львів) – “Луг.Г.К.”(Луганськ).

23-24 квітня – Першість області з спортивних танців КТЗ “Романтик”, 23-24 квітня – Кубок – меморіал В.І.Чукаріна з спортивної гімнастики, 23-24 квітня – Чемпіонат області з легкої атлетики, 18-29 квітня – Фінальні змагання Першості України з шахів (юнаки 1985 р.н. і молодші), 23 квітня – ІV літні юнацькі спортивні ігри України з фехтування, 25-28 квітня – Першість області з водного поло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *