ОСТАННІ НОВИНИ

Червоненко вважає, що у Львівському автодорі вкрадено половину коштів

|

Дороги Львівщини подібні на дороги війни в Іраку – заявив сьогодні Міністр транспорту і зв’язку Євген Червоненко, констатуючи поганий стан доріг в області. Нормальні дороги, за його словами, починаються лише на території Закарпаття. Є.Червоненко також відзначив відсутність керівника обласного «Автодору» на сьогоднішньому засіданні під головуванням першого віце-прем’єр-міністра Анатолія Кінаха.

«Дуже прикро, що ми його сьогодні не бачили. Користуючись нагодою хочу сказати, що він може шукати собі працевлаштування до виклику в прокуратуру. За нашими оцінками у львівському «Автодорі» вкрадена кожна друга гривня», — заявивв Є.Червоненко.

Кілька днів тому УСБУ у Львівській області повідомило, що виявило факт розтрати 15 мільйонів гривень бюджетних коштів на дочірньому підприємстві „Львівський облавтодор”. За цими фактами слідчий відділ УСБУ у Львівській області порушив кримінальну справу за ознаками частини п’ятої статті 191 ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах). Згідно із цією статтею передбачено позбавлення волі від семи до 12 років з конфіскацією майна і позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *