ОСТАННІ НОВИНИ

Черномирдін пропонує дожити до 2017 року, а потім вирішувати питання Чорноморського флоту

|

Надзвичайний і Повноважний посол Росії в Україні Віктор Черномирдін пропонує дожити до 2017 року, коли закінчиться термін оренди Чорноморським флотом української території і тодій приймати рішення. “Доживемо до 2017 року, а тоді прийматимемо рішення. Ми тут часом не знаємо, що буде завтра, що вже говорити про такий віддалений час” – сказав він.

За словами посла, питання про Чорноморський флот є складним і чутливим, і для вирішення усіх питань створена відповідна двостороння комісія. Що ж стосується сьогоднішньої заяви українського МЗС про те, що буцім Чорноморський флот віддає орендовані об`єкти в суборенду, а їх потім перепрофільовують, то посол Росії сказав, що він про це ще не чув, але думає, що це питання можна вирішити.

Насамкінець В.Черномирдіна спитали, чи збирається він усе таки зустрітися з головою ЛОДА Петром Олійником, адже зустріч була призначена на 15.15, але Черномирдін на неї не зміг прибути, бо був у Трускавці. “Ми з ним так зустрінеться, що мало не здасться” – відповів російський дипломат, а з інтонації присутні журналісти здогадалися про що саме йдеться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *