ОСТАННІ НОВИНИ

Оголошено розшук родича Сала

|

Обвинувачуваний у справі спроби підпалу виборчої урни Микола Семочко, який є родичем екс-начальника обласної міліції Олега Сала, розшукуватиметься від сьогодні органами МВС та прокуратурою, таку постанову виніс суддя Залізничного суду Ігор Ганич.

Микола Семочко, якого сьогодні мали примусово привести до суду органи прокуратури, на даний момент не проживає за вказаною ним адресою, а його місцеперебування не відоме. Теща обвинувачуваного стверджує, що Семочко з дружиною близько місяця тому виїхали, забравши особисті речі, від того часу вону не телефонували і не приходили. Де пербуває Семочко з дружиною, його теща не знає. Проте за інформацією адвоката підсудного, Микола Семочко був госпіталізований 26 березня в лікарню швидкої медичної допомоги із загостренням шлункової виразки.

Прокурор у цій справі пан Максимчук, помічник Головного прокурора Львова, який у цій справі вимагає встановити для підсудного термін позбавлення волі у вісім років, заявив, що підстав для утримання підсудного під вартою як запобіжного заходу з початком розгляду справи не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *