ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде спільна колегія ЛОДА та „Нафтогазу України”

|

Спільна колегія Львівської ОДА і НАК „Нафтогаз України” на котрій вирішуватимуться питання пов’язані з газифікацією Львівщини, має відбутися 26 квітня. Про це розповів кореспонденту „Гал-info” представник прес–служби НАК „Нафтогаз України” у Львівській області Віктор Гальчинський.

Окрім цього, Віктор Гальчинський повідомив, що після спільного засідання голова Львівської ОДА разом із представниками НАК „Нафтогаз України” планує відвідати якесь одне із підземних сховищ газу в нашій області.


„Стосовно зобов’язань газифікації сільської місцевості, які взяла на себе НАК „Нафтогаз України”, то на реалізацію цієї програми участь в котрій беруть підрозділи НАКу виділено близько 5 млн. грн. На реконструкцію газорозподільної станції у Липниках виділено понад 1 млн. грн.. А щодо виконання рамкових угод по будівництву об’єктів соціальної сфери, то планується побудова 35 квартирного будинку для працівників підприємства у м. Бібірка, побудова Народного дому в м. Дашава, а також ряд об’єктів у інших містах і селах області” – зазначив Віктор Гальчинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *