ОСТАННІ НОВИНИ

"Наша Україна" ініціює круглий стіл стосовно бюджетних питань міста Львова

|

Депутати фракції “Наша Україна” у львівській міській раді виступають з ініціативою проведення круглого столу для обговорення принципів бюджетної політики міста Львова. Як передає прес-службап обласного осередку “Нашої України”,про це повідомив депутат, співголова фракції “Наша Україна” у львівській міській раді Андрій Стецьків.

“Необхідною умовою при цьому є обов`язкове залучення громадськості”, – говорить Андрій Стецьків. Необхідність проведення такого круглого столу зумовлена тим, що Львів отримує 50 мільйонів гривень з Державного бюджету, які повинні бути використані прозоро та ефективно.

“Під час попередньої роботи стосовно розподілу коштів вже стало зрозуміло, що частина коштів може використовуватися нецільово і не зовсім на ті потреби, які реально потрібні громадянам і життєдіяльності міста”, – вважає Андрій Стецьків. За його словами, формат зустрічі має включати представників виконавчої влади, депутатів, підприємців, фахівців з конкретних галузей і особливо містобудування та представників громадськості. Напрацьовані документи та пропозиції ляжуть в основу змін, що пропонуватимуться на затвердження сесії міської ради.

“Ми повинні повернути можливість громадянам впливати на бюджетну політику міста. Для прикладу, однією з найболючіших тем міської господарки є львівські дороги, однак цьому приділяється явно недостатня увага. Думаю, що спільними зусиллями ми зможемо виправити цю ситуацію”, – стверджує депутат.

За словами Андрія Стецьківа, ініціативна група вже розпочала свою роботу і вже за тиждень круглий стіл повинен відбутися. В той же час депутати сподіваються, що за цей час до роботи в ньому зголосяться люди, яким не байдуже місто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *