ОСТАННІ НОВИНИ

Мобільні групи на кордоні не дають бажаного результату

|

Міжвідомчі мобільні групи, створені для боротьби з контрабандою, не змогли за цей час кардинально змінити ситуацію, повідомив заступник голови СБУ Ігор Дріжчаний сьогодні під час засідання Міжвідомчої координаційної ради з питань боротьби з корупцією під керівництво першого віце-прем’єра Анатолія Кінаха.

За його словами, ці мобільні групи гірше працюють у Закарпатській та Волинській областях, а ліпше у Львівській та Чернівецькій. Одначе у жодній із областей не було припинено діяльності організованих щлочинних груп, що спеціалзуються на контрабанді, хоча про існування таких груп та їх діяльність працівники силових стурктур мають достатньо інформації. Водночас пан Дріжчаний повідомив, що зараз працівники СБУ перевіряють інформацію про причетність до контрабандної діяльності деяких керівників та прапцівників правоохоронних органів.

Водночас Ігор Дріжчаний заявив, що чимало проблем виникає через корпоративний егоїзм, коли представники митних та прикордонних органів не хочуть ділитися оперативною інформацією з працівникакми СБУ. За словами Ігоря Дріжчаного, здобутки мобільних груп це результат діяльності окремих структур, а не злагодженої міжвідомчої співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *