ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни полюбляють листуватися з Президентом

|

Протягом першого кварталу 2005 року на адресу Президента України надійшло близько 36 тисяч заяв, скарг і пропозицій громадян. Найбільше листів отримано в березні – 17 492. Серед дописувачів переважають жителі Волинської, Сумської, Закарпатської та Львівської областей, повідомили «proUA» у прес-службі Президента .

Переважна більшість питань, про які йдеться у зверненнях, стосуються порушення прав громадян, проблем із забезпеченням законності та охорони правопорядку.

Також традиційно громадяни звертаються за допомогою у вирішенні соціальних питань. Зокрема, їх турбує порушення житлового законодавства, безробіття, незадовільна робота місцевих органів влади, питання охорони здоров’я.

Протягом трьох місяців на особливий контроль в Секретаріаті Президента взято понад 3,5 тисячі звернень громадян. Аналіз цих листів свідчить про недостатній рівень роботи з цього приводу в органах місцевої виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органах та судах, а також про незадовільну роботу відповідних служб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *