ОСТАННІ НОВИНИ

Викрадено партійний прапор ХДС

|

З фасаду будинку по вулиці Коперніка, в якому знаходиться офіс Львівської міської організації партії Християнсько-Демократичний Союз, викрадено партійний прапор – повідомила прес-служба ЛОО ХДС.

Голова міської організації ХДС, депутат Львівської міської ради М.Задорожний повідомив, що прапор було викрадено приблизно о пів на восьму ранку. “Двох хлопців, які здійснили цей хуліганський вчинок, бачив охоронець Палацу мистецтв. Вони підійшли до будинку, на фасаді якого розміщується прапор, один став другому на плечі і висмикнув древко. Після цього вони з прапором побігли в напрямку Цитаделі”, – розповів М.Задорожний.

Про крадіжку повідомлено дільничного інспектора міліції та складено відповідний акт.

“Ми розцінюємо факт викрадення прапора як хуліганський випадок. Єдине дивує, що відбувся він після значної активізації діяльності ХДС. До цього прапор ХДС півроку нікому не заважав і нікого не дратував. На Коперніка розміщується кілька офісів партій. Якщо хулігани-колекціонери вибрали наш прапор з-поміж інших заради його привабливого вигляду – то немає на то ради”, – зазначив заступник голови обласної організації ХДС Андрій Болкун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *