ОСТАННІ НОВИНИ

Випускники львівського журфаку створили власну Асоціацію

|

Асоціацію випускників факультету журналістики Львівського університету імені Івана Франка було створено 15 квітня, на з’їзді випускників. Асоціація визначили своєю метою гуртувати колишніх студентів факультету, допомогати факультетові як в плані навчально-організаційному, так і фінансово, домогтися посилення авторитету львівського журфаку, випускники якого мають бути найкращими в Україні.

Членом асоціації може стати будь-яка людина, яка володіє таким безсумнівним раритетом, як диплом факультету журналістики, виданий на його ім’я. За стажем, що минув після закінчення факультету, члени асоціації поділені на 5 груп: старійшини, достойники, фахівці, молодь та молодняк.

Керувати асоціацією мають два органи: правління на чолі з головою та опікунська рада. Правління приймає стратегічні рішення, розпоряджається коштами, слідкує за дотримання членами Асоціації журналістського кодексу честі. Опікунська рада опікуватиметься співпрацею з факультетом, сприяє організації студентських практик та працевлаштуванню випускників.

До керівних органів Асоціації увійшло багато знаних журналістів. Так, до опікунської ради увійшли голова Львівського відділення спілки журналістів України Степан Курпіль, генеральний директор УНІАН Олег Наливайко, фотомитець Василь Пилип’юк, головні редактори газет „Вечерняя Одесса” Лариса Бурчо та „Молодий Буковинець” Богдан Загайський, директор видавництва „Місіонер” Мар’ян Лозинський.

Серед членів правління – президент корпорації „Інформаційні системи” Михайло Батіг та гендиректор Івано-Франківського ОДТРК Роман Андріяшко. А головою Асоціації обрано доцента факультету журналістики ЛНУ Ігора Лубковича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *