ОСТАННІ НОВИНИ

Бойко йде в політику

|

Екс-голова правління НАК „Нафтогаз України” Юрій Бойко підтвердив чутки про його намір зайнятися політикою, які останнім часом поширюються в українській пресі. У середу на прес-конференції у Києві він сказав, що дійсно планує розпочати політичну діяльність. При цьому Юрій Бойко додав, що розпочинати її він буде „однозначно” не в рядах Партії регіонів.


„Якщо ви маєте на увазі Партію регіонів, то це однозначно ні. Я поки що розглядаю варіанти”, — сказав він у відповідь на запитання журналістів.
Коли ж журналісти попросили його підтвердити або ж спростувати інформацію, що партією, якій він планує віддати перевагу, є Республіканська партія України, екс-голова „Нафтогазу України” відповів: „Справді, я планую вступити в Республіканську партію України, яку очолює мій давній товариш Юлій Йоффе”.
„Це — партія центристського типу”, — додав Бойко.


Юрій Бойко — голова правління НАК „Нафтогаз України” у період з січня 2002-го до березня 2005 року. За час його керівництва Львівській області було приділено особливу увагу з боку НАКу. Зокрема, як повідомлялося, у 2003 році було підписано, а в 2004 році продовжено рамкову угоду про співробітництво між „Нафтогазом України” і Львівською облдержадміністрацією, за якою НАК розміщував великі замовлення на підприємствах області, підтримуючи таким чином їхній розвиток. З боку ЛОДА угоду підписав колишній її керівник Олександр Сендега.


У 2003-2004 рр. НАК також проводив інтенсивне фінансування газифікації населених пунктів Львівської області, зокрема у минулому році на газифікацію 62 сіл і містечок він виділив 4,83 млн. грн.


У листопаді 2004 р. „Нафтогаз України” ввів в експлуатацію 46-кілометровий газопровід середнього тиску до найбільш важкодоступного райцентру області міста Турки, за що голова правління НАКу Юрій Бойко отримав від місцевої влади диплом почесного бойка. „Нафтогаз України” за керівництва Бойка також брав активну фінансову участь в добудові онкологічного центру у Львові (в цілому було виділено 6 млн. грн.). Повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *