ОСТАННІ НОВИНИ

Ветерани Афганістану стали на захист Буняка

|

Львівська обласна організація Української Спілки Ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) надіслала лист до Президента України Віктора Ющенко, голови ВРУ Володимира Литвина та голови Кабміну Юлії Тимошенко з проханням захисту міського голови Львова Любомира Буняка від політичних переслідувань окремих народних депутатів України. Подаємо повний текст звернення:

“Львівська обласна організація Української Спілки ветеранів Афгані­стану стурбована ситуацією, що створена довкола діяльності Львівської міської адміністрації зусиллями деяких народних депутатів України.

Замість законотворчої діяльності у Верховній Раді України народні депутати України п.п.Гудима та Кендзьор, відволікаючи увагу громадськості міста від власної службової бездіяльності, створюють напружену обстановку довкола окремих питань життєдіяльності міста. Штучно вигадуються проблеми шодо оплати встановлення пам`ятника Т. Шевченка, розпо­ділу ділянок під забудову, котрі виділялись виключно шляхом відкритих тендерів. Такі дії призвели до судових позовів, котрими спаралізована діяльність керівництва міста шляхом судового арешту всього майна міста та його активів.


В той же час ми маємо дані, що п. Гудима особисто звертався до керівництва смт. Брюховичі, що знаходиться в його виборчому окрузі, про виділення йому великої ділянки для власного використання.


Президія ЛОО УСВА просить Вашого втручання для захисту міського Голови Львова від політичних переслідувань, котрі впливають на стан життєдіяльності міста в цілому”.


З глибокою повагою до Вас –
Голова ЛОО УСВА М.Криворучко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *