ОСТАННІ НОВИНИ

Родич Сала не з’явився до суду на винесення йому вироку

|

Обвинувачуваний у справі спроби підпалу виборчої урни Микола Семочко не з’явився сьогодні на судове засідання, на якому мав бути зачитаний вирок. За словами його адвоката Романа Дасюка, зв’язку з підсудним він не має і не знає його місця перебування.

У зв’язку з відсутністю обвинувачуваного суд виніс постанову на його примусовий привід 19 квітня о 14 годині 30 хвилин, який передадуть органам прокуратури. У разі якщо обвинувачений не буде приведений 19 квітня, буде оголошено його розшук.

Суддя Залазничного суду Ігор Ганич заявив, що якби вчасно була обрана правильна міра запобіжного заходу, то сьогодні б така ситуація із відсутністю обвинувачуваного не виникла. За його словами, поважною причиною для відсутності у судді може бути „лікарня або трупарня”.

Нагадаємо, що підсудний, чоловік рідної сестри екс-начальника обласної міліції Олега Сала, був госпіталізований 26 березня в лікарню швидкої медичної допомоги із загостренням шлункової виразки, а 29 березня йому мали винести вирок.

Обвинувачення у цій справі вимагає встановити для підсудного термін позбавлення волі у вісім років. Перше судове засідання у цій справі відбулося 21 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *