ОСТАННІ НОВИНИ

Інвестиційний клімат на Львівщині покращуватиметься

|

Створення нових робочих місць та ефективне використання існуючих активів – основні напрямки роботи головного управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій, про це повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник управління Петро Радчук.

Для реалізації цих напрямків, за словами пана Радчука, є три ефективні шляхи роботи, а саме персональна увага до кожного нового та старого інвестора, створення бази даних про незадіяні інвестиційні об’єкти та покращення інвестиційного клімату регіону.

За його словами, сьогодні помітне пожвавлення інтересу інвесторів до Львівської області. Зокрема, німецькі інвестори зацікавлені у створенні на теренах області проекту, пов’язаного з автомобілебудуванням та обслуговуванням автомобілів. Крім цього є польські проекти малого та середнього масштабу, австрійські інвестори зацікавленні у будівництві готелів, має зацікавлення в інвестуванні в наш регіон і один німецький банк.

Результатів діяльності управління зовнішніх зносин слід очікувати під кінець 2005 та в 2006 році, коли вже можна буде говорити про сталу динаміку інвестиційної сфери.

За словами заступника голови ЛОДА з соціальних питань Валерія П’ятака, на сьогодні в інвестиційній сфері є багато невирішених питань, зокрема оподаткування закордонних інвестицій та створення пільг для інвесторів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *