ОСТАННІ НОВИНИ

Те, що Петро Олійник очолив ЛОО НСНУ, – ненормально - Іван Денькович

|

«Якщо говорити про Петра Олійника, як людину, то нормально, що він очолив ЛОО НСНУ. Але те, що він є головою ОДА і головою партії, – ненормально», – заявив голова ЛОО партії «Батьківщина» Іван Денькович.

«Як би Петро Олійник не намагався не застосовувати адмінресурсу, займаючи посаду, він буде здійснювати тиск на керівників нижчого рівня. Абсолютно не виключено, що Петро Михайлович здійснюватиме політичний тиск на керівників потужних державних установ. Було б логічніше і ліпше для партії, якби обласний осередок очолив хтось інший. Це могла би бути людина, близька до Петра Олійника, формально очолювала б обласний осередок, а реально керував би Петро Михайлович. Це було б ліпше для партії, менше критичних стріл летіло б на його адресу. Можливо, будуть ситуації, де Олійник не буде причетний, але його критикуватимуть», – наголосив І.Денькович.

Довідка.У суботу, 9 квітня, голову Львівської ОДА Петра Олійника обрано головою Львівської обласної організації партії «Народний Союз Наша Україна». Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *