ОСТАННІ НОВИНИ

Звільнено начальника обласного управління земельних ресурсів

|

Голова Львівської обласної адміністрації Петро Олійник звільнив із займаної посади начальника головного управління земельних ресурсів ЛОДА Олександра Настасенка. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції. За словами Петра Олійника, Настасенко як керівник управління мав би контролювати процеси, пов`язані із продажем землі на території області, однак цього не було.

Петро Олійник у яксоті прикладу навів невирішені проблеми із земелями, що їх використовує ринок “Південний” та землями ринку на вулиці Княгині Ольги у Львові. Також він згадав про виділення за низькими цінами майже півтори сотні гектарів землі у Трускавці та зхемельні проблеми в інших районах області. “На десятий день свого перебування на посаді голови обласної адміністрації я ініціював перевірки по цих даних з боку прокуратури і за кількома фактами вже порушені кримінальні справи” – сказав він. Однак за якими саме фактами порушено кримінальні справи П.Олійник не уточнив.

Водночас Петро Олійник зазначив, що керівництво міської ради Львова обов`язково має вирішити проблему із землями ринку “Південний”. “За моїми підрахунками як економіста, йдеться про 11 мільйонів гривень” – сказав Петро Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *