ОСТАННІ НОВИНИ

Семінар про розширення доступу до інформації пройшов у Львові

|

Республіканський семінар “Інформаційно-ресурсні центри “Вікно в Америку”: розширення доступу до інформації” проходив 6-8 квітня у Львівській державній обласній бібліотеці для юнацтва, повідомляє прес-служба ЛОДА.

За інформацією директора обласної бібліотеки для юнацтва Ярослава Коцура, на семінарі йшлося про розбудову діяльності публічних бібліотек на основі досвіду США, роль бібліотек у забезпеченні інтелектуальної свободи в суспільстві, доступність електронної інформації.

У семінарі взяли участь заступник аташе з питань культури США в Україні Шерил Бистрянська, директор Центру інформаційних ресурсів Посольства США в Україні, віце-президент Української бібліотечної асоціації Валентина Пашкова, асистент Центру інформаційних ресурсів Посольства США Наталія Ясько, а також директори інформаційно-ресурсних центрів “Вікно в Америку” майже зі всіх обласних центрів України.

Як повідомила головний спеціаліст управління культури ЛОДА Олена Шуберт, інформаційні центри “Вікно в Америку” створені в 17 областях України. Вони сприяють обізнаності наших громадян з народом, культурою, історією і сьогоденням США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *