ОСТАННІ НОВИНИ

Буричко боротиметься з корупцією звільненнями

|

З корупцією серед працівників митної служби можна боротися за допомогою звільнень, вважає виконувач обов’язків Львівської митниці Зеновій Буричко. Про це він розказав сьогодні під час прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів. “Маючи такі факти – кілька звільнень, незважаючи на займані посади і ситуація зміниться. Іншого виходу я не бачу” – сказав він.

Водночас, З.Буричко заявив, що ніхто ще у світі контрабанди не викорінив, але у нас вона має свою специфіку – це переважно товари 1-24 груп, тобто харчі, тоді як на Заході це здебільшого зброя, наркотики чи інтелектуальна власність. За словами З.Буричка, змінити ситуацію також може й точний обмін статистичною інформацією щодо числав вантажів,які перетнули кордон. З.Буричко поділився інформацією про те, що звірки з поляками щодо числа автомобілів за другий та третій квартали минулого року поляки фіксували за певні проміжки часу виїзд 1900 автомобілів, тоді як наші на в’їзді – максимум двохсот.

Проте , як зазначив З.Буричко, за його інформацією, проти нікого із посадових осіб митниці не порушені кримінальні справи і це його дивує. Він також зазначив, що незабаром число працівників митної служби у Львові зменшиться, бо у зв’язку із реорганізацією із числа понад 400 працівників ЗРМ треба буде звільнити сорок. “Деякі уже написали заяви за валсним бажанням” – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *