ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ „ФК Карпати” можуть створити до кінця року

|

Директор КП „Спортресурс” Віталій Загайний підтвердив інформацію про можливість створення ВАТ „ФК Карпати” – про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції.


На думку Загайного, контрольний пакет акцій ( 51%) у цьому ВАТ мав би належати органам місцевого самоврядування та державним органам – міській та обласній радам та ЛОДА. Водночас, за словами В. Загайного, процес прийняття подібного рішення міськрадою мав би відбуватися у два етапи. Так, протягом цієї сесії має бути прийнято ухвалу, яка б декларувала добру волю міськради до створення подібного товариства, а на другому етапі має бути прийняте конкретне рішення про його створення. Загайний прогнозує, що подібне рішення за доброї волі сторін може бути прийняте до кінця цього року.

Нагадаємо, нещодавно почесний президент клубу „Карпати” Петро Димінський повідомив, що в кабінеті голови ЛОДА Петра Олійника відбулася зустріч, на якій також були присутні міський голова Львова Любомир Буняк та голова обласної ради Михайло Сендак і сторони дійшли згоди про потребу створення ВАТ „ФК Карпати”. Димінський наголошував, що акціонерами мають стати нинішній власник клубу, ТзОВ „ФК Карпати”, міська влада в особі комунального підприємства „Спортресурс” та обласна влада, яку теж представлятиме відповідне підприємство. Блокуючий пакет акцій, 25 відсотків плюс одну, на думку Петра Димінського повинні отримати вболівальники „Карпат”. Таким чином, на його думку, у Львові буде створено „народну” команду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *