ОСТАННІ НОВИНИ

Конфлікт у Трускавці Сендак пропонує розглянути на президії облради

|

Конфліктна ситуація довкола Трускавецької міської ради була в центрі уваги учасників виїзної наради, яка відбулася у цьому місті за участі керівництва області. Голова Львівської облради, голова ЛОДА, депутати Львівської обласної ради від Дрогобицького району, керівники управлінь ЛОДА та депутати міських і районних рад намагались з’ясувати причини конфлікту – повідомила прес-секретар голови облради Леся Мірошник.

Міський голова Трускавця Лев Грицак заявив, що причини конфлікту є політичними і звинуватив в нагнітанні ситуації ЗАТ “Трускавецькурорт”.

Депутат Львівської обласної ради Олександр Грищенко з метою вивчення ситуації запропонував утворити робочу групу, до якої б увійшли депутати Львівської обласної ради і міської ради Трускавця.

„Обласна рада зробить усе можливе, аби вирішити цю конфліктну ситуацію. Я пропоную розглянути цей конфлікт на засіданні президії обласної ради, а днів за 20-25 будуть вже висновки комісії, яка вивчатиме цю ситуацію”, – зазначив Михайло Сендак.

Нагадаємо, міська рада Трускавця пропонує для вирішення проблем водопостачання в місті залучити інвестора, який би вклав гроші в трускавецький “Водоканал”. А натомість місто надає інвестору в оренду близько 138 гектарів землі і відсотки в трускавецькому “Водоканалі”. Опозиційні до міського голови Трускавця політичні партії та громадські організації вважають це рішення незаконним і звинувачують міського голову Трускавця Лева Грицака в безсистемній здачі землі в курортному центрі в оренду. Окрім того, вони вважають , що “Водоканал” повинен залишитись власністю міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *