ОСТАННІ НОВИНИ

За круглим столом переймалися трансформацією СЕЗ

|

Сьогодні у регіональному філіалі Національного інституту стратегічних досліджень відбувся «круглий стіл» «Трансформація спеціальних економічних зон України в контексті європейської інтеграції: альтернативні інструменти інвестиційної і регіональної політики». Ініціатором проведення обговорень виступив регіональний філіал спільно з недержавним аналітичним центром «Інститут реформ» (м. Київ) та головним управлінням економіки Львівської ОДА.

У роботі «круглого столу» взяли участь заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак, заступник голови Львівської обласної ради Тарас Федак, директор Регіонального філіалу НІСД у Львові професор Анатолій Мокій, президент Волинської ТПП Сергій Науменко, головний редактор культурологічного часопису «Ї» Тарас Возняк, директор адміністрації СЕЗ «Яворів» Олексій Гордієнко та інші.

Учасники засідання обговорили проблеми, пов’язані з використанням інструментів економічного і правового регулювання діяльності спеціальних економічних зон та реалізації політики регіонального розвитку в умовах втілення в життя євроінтеграційної стратегії України.

За результатами «круглого столу» його учасники мають намір сформувати пропозиції для органів законодавчої та виконавчої влади щодо перспектив та умов функціонування українських СЕЗ відповідно до пріоритетів євроінтеграційної стратегії України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *