ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді розпочав роботу Єдиний дозвільний офіс

|

Відтепер підприємці Червонограда можуть отримати дозволи та необхідні погодження за принципом «одного вікна»: подати відповідну заяву та через певний час отримати необхідні дозвільні документи, повідомляє прес-служба Львівської обласної адміністрації.

31 березня за технічної та консультативної підтримки Проекту підтримки розвитку підприємництва БІЗПРО та за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку у м.Червонограді розпочав роботу Єдиний дозвільний офіс. Для зручностей підприємців він розташований у приміщенні міськвиконкому на першому поверсі у кімнаті 104.

Офіційне відкриття відбулось за участі заступника голови облдержадміністрації Валерія П’ятака, міського голови Ігора Чудійовича, директора Департаменту держкомпідприємництва Ольги Апатенко, старшого радника проекту БІЗПРО Андрія Астраханя, керівників дозвільних служб, підприємців.

Діяльність Офісу організовано шляхом вдосконалення міжвідомчого документообігу між учасниками офісу-погоджувальними службами, зокрема, управлінням архітектури, управлінням земельних ресурсів, санстанцією, пожежною частиною, міським відділом ДАІ та іншими органами в процесі погодження та видачі дозвільних документів підприємцям. На даному етапі, робота Офісу поширюється на процедури отримання дозволів на розміщення кіоску, ятки, закладу торгівлі чи громадського харчування, а також зовнішньої реклами. Варто зазначити, що Єдиний Офіс надає послуги на безкоштовній основі і не буде “монополістом” у сфері дозвільної діяльності: підприємці можуть отримувати необхідні документи класичним способом безпосередньо звертаючись до кожної із дозвільних служб.

У Львівській області це перший дозвільний офіс, який значно спростить отримання погоджень та дозволів, зменшить часові затрати підприємців, знизить будь-які прояви корупції та зробить роботу органів влади прозорішою, скерованою на реальне сприяння підприємницької діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *