ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські організації об’єднаються у „Сила народу”

|

Громадські організації Львівщини створюють Об’єднання громадських організацій „Сила народу” – поінформував член ВО „Батьківщина”, екс-заступник голови громадської приймальні народного депутата Юлії Тимошенко Михайло Зінько. За його словами, серед громадських організацій, які висловили згоду увійти до ОГО „Сила народу”: незалежні профспілки освітян та залізничників, спілка офіцерів, ГО „Пора”, Студентське братство та інші.


У резолюції новоствореного Об’єднання від 27 березня зазначається: „Перемога у помаранчевій революції вимагає структурних змін у громадсько-політичному житті країни. Велика маса громадських організацій через розпорошеність і відсутність координації не може досягти своєї статної мети. Шлях до розбудови громадянського суспільства лежить через об’єднання зусиль створених і тих, що будуть створюватись, громадських організацій”.


„Фактично на цій стадії історичного розвитку виникла потреба в появі третьої сили – об’єднаної сили народу, що не підпорядкована в тій чи іншій формі ні політичним, ні державним структурам”, ― сказано у резолюції.


ОГО „Сила народу” пропонує об’єднатися навколо національної ідеї „Без свободи немає нації, без нації немає держави”. У резолюції також зазначається, що об’єднання „Сила народу” не буде перебувати під патронатом жодної іншої політичної сили.„Ми не будемо сліпо та покірно підтримувати ті чи інші дії влади, як і не будемо в опозиції до влади”, – наголошується в документі. Повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *